Ohjaaja, 2 työsuhdetta, Moikoisten lastenkoti - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haemme innostunutta ja lasten ja nuorten parissa työskentelystä kiinnostunutta ohjaajaa tiimiimme. Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat lapsia ja nuoria päivittäisissä arjen toiminnoissa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Toimit omaohjaajana ja teet lapsen läheisten ja muun verkoston kanssa yhteistyötä. Yksilöllisen arjen perustana on asiakassuunnitelman pohjalta laadittu hoito- ja kasvatussuunnitelma, jossa huomioidaan lapsen avun, tuen ja ohjauksen tarpeet.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Edellytämme kokemusta lastensuojelutyöstä tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä kykyä tehdä yhteistyötä muiden viranomaisten sekä vanhempien kanssa. Edellytämme myös hakijalta positiivista, arvostavaa ja kunnioittavaa asennetta, periksi antamattomuutta ja halua kehittää sijaishuoltoyksikön toimintaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiimissä toimimiseen sekä halua työskennellä erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten kanssa.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan hygieniapassi, lääkehoidon koulutus ja lastensuojelun menetelmäosaaminen.

Tarjoamme sinulle paikan olla osana innostunutta, nuorekasta työryhmää lastenkodissa, pääosin 2-vuorotyössä. Etuina sinulle kuuluvat työterveyshuolto, Tyky-ranneke, osastoittain tapahtuva ryhmätyönohjaus sekä mahdollisuus osallistua ammatillisiin koulutuksiin.

Tutustu työnantajaan

Ulla Lamberg
p. 050 553 2457 / 02 022 5711 (klo 10.00 -12.00)
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Moikoisten lastenkoti
Osoite: Moikoistenkatu 7, 20900 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.