Ohjaaja - Raahen kaupunki

Ohjaaja - Raahen kaupunki

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Työssäsi osallistut päivittäiseen Café Kampus -pajakahvilan työskentelyyn ja pajaharjoittelijoiden ohjaukseen. Työhösi kuuluu asiakaspalvelu, pajaharjoittelijoiden työn organisoiminen ja ohjaus, tarjottavien valmistuksen suunnittelu, tilauksien vastaanotto, suunnittelu, toteutus ja hinnoittelu sekä muut kahvilan ylläpidolliset tehtävät. Toimit vastuullisessa tehtävässä varmistaen pajaharjoittelijoiden onnistuneen työskentelyn palvelukokonaisuuksien luomisessa.

Hanketoiminnan ja kehittämisen erilaisten tapahtumien aikana kahvilamme palvelee viikonloppuisin yleisöä tarjoamalla kahvituksia, pientä suolaista sekä kevyttä lounasruokailua. Lisäksi tiloissamme järjestetään erilaisia kokouksia ja palavereita, joihin valmistamme tarjottavaa.

Toivomme sinulta

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto. Olet omatoiminen, suunnitelmallinen ja lisäksi sinulla on hyvä kokonaisuuksien hallinta ja tilanneherkkyys. Omaat myös organisointi- ja paineensietokykyä sekä osaat antaa palautetta rakentavasti. Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen.

Mahdollistat asenteellasi ja toimillasi pajaharjoittelijoille onnistuneen pajajakson sekä luot työympäristöön kannustavan ja kasvattavan ilmapiirin. Työssä menestyminen edellyttää ohjauskokemusta sekä työpajatoiminnan periaatteiden ja arvojen sisäistämistä. Ammatillinen työpaikkaohjaajakoulutus katsotaan eduksi. Sinulla on myös hygieniapassi.

Tehtävä täytetään ajalle 4.3.2019 - 31.5.2019. Tehtävään valitulla on 1 kk pituinen koeaika.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi
http://www.raahe.fi/tyo-ja-elinvoima/hanketoiminta-ja-kehittaminen

Lea Pitkäaho, vt. ohjaaja
p. 040 130 3889
lea.pitkaaho@raahe.fi

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Hanketoiminta ja kehittäminen
Osoite: Rantakatu 7 A, Raahe

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan