Ohjaaja (215298) - Heinolan kaupunki

Ohjaaja (215298) - Heinolan kaupunki

Ohjaaja työskentelee Heinolan kaupungin erityisryhmien työ- ja päivätoiminta Rytmissä, joka tarjoaa sekä työ- että päivätoimintaa vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Etsimme innovatiiviseen työyhteisöömme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi tuet ja edistät asiakkaiden osallisuutta sekä osatyökykyisten työllistymistä. Ohjaat asiakkaita heidän yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Suunnittelet, toteutat ja kehität työ- ja päivätoimintaa yhdessä työyhteisösi kanssa. Sinulla on asiakaslähtöinen työote ja asiakkaan innostaminen sekä motivoiminen on sinulle tärkeää. Olet joustava ja yhteistyökykyinen työyhteisön jäsen. Tämän lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta sekä hyvää asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 2 §:n mukainen nimikesuojattu; lähihoitajan kelpoisuus tai vastaava aikaisempi tutkinto. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ edellyttää myös ajokorttia.

Koeaikaa käytetään.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Miia Johansson, palveluesimies, puh. 044 735 0028 tai miia.johansson@heinola.fi

Erityisryhmien työ- ja päivätoiminta Rytmi
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan