Ohjaaja - Porvoon kaupunki

Ohjaaja - Porvoon kaupunki

Haemme kahta ohjaajan kesälomasijasta Porvoon sosiaali - ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin, 47 paikkaiseen Koivulan asumisyksikköön ajalle 3.6.-15.8.2019.

Koivulan asumisyksikkö on kuntoutumiseen tavoitteellisesti pyrkivä tuetun asumisen yksikkö. Koivulassa annetaan päivittäin kokonaisvaltaista sosiaalista tukea, neuvotaan ja ohjataan asukkaita yksilöllisesti päihdekuntoutuksessa, asumisasioissa, joka päiväisissä askareissa sekä työ- ja koulutus polkujen löytymisessä. Koivulassa on 48 asumispaikkaa ja ensisuojassa paikkoja on kahdeksan, kuusi miehille ja kaksi naisille. Koivulan asumispalveluyksikkö on tarkoitettu porvoolaisille.

Koivulassa työskentelee yhdeksän ohjaajaa, sairaanhoitaja, ja esimies.

Keskeisimmät työtehtävät ovat asiakkaan arjessa auttaminen sekä yhteisön päivätoiminnan ohjaaminen ja suunnittelu.

Koulutukseltasi olet lähihoitaja tai sinulla on jokin muu vastaava koulutus. Kesäsijaiseksi otetaan huomioon myös koulutuksen loppuvaiheen sosionomi- tai sairaanhoitajaopiskelija. Ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Työaika on 38,45h/viikko.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Koeaika on yksi kuukausi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 4.3.2019 klo 15.00 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koivulan-asumispalvelu

Lähempiä tietoja antaa asumisohjaaja Lotta Holopainen, puh. 040 489 9969,lotta.holopainen@porvoo.fi

Koivulan asumispalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan