Ohjaaja - Porvoon kaupunki

Ohjaaja - Porvoon kaupunki

Porvoon turvakoti hakee ohjaajaa ajalle 19.3.2019 - 19.3.2020 työskentelemään aikuisten, nuorten ja lasten parissa.

Porvoon turvakoti on kolmivuoroyksikkö, jossa työskentelee 8 ohjaajaa, sosiaalityöntekijä ja esimies.

Turvakodin ohjaajan tehtäviin kuuluu työskentely turvakodissa asuvien perheiden kanssa. Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua tukea asiakkaita heidän haastavissa elämäntilanteissa. Turvakodin ohjaaja osallistuu asiakkaiden koko asiakasprosessiin turvakoti jakson aikana.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös turvakodin kodinhoidolliset työt. Edellytämme molempien kotimaisten kielten taitoja. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys ja työkokemus lähisuhdeväkivallan kriisityöstä (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä, 598/2015).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukainen rikosrekisteriote ja ennen koeajan päättymistä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka ja työpaikan osoite on Nordenskiöldinkatu 18, 06100 Porvoo.

Lähetä hakemus 26.2.2019 klo 15 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/turvakoti

Lisätietoja antaa Porvoon turvakodin sosiaalityöntekijä Susanne Forsblom puh. 040 7788 696, susanne.forsblom@porvoo.fi tai Porvoon turvakodin esimies Marika Johansson puh. 040 6767875, marika.johansson@porvoo.fi

Turvakoti
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan