Ohjaaja - Hattulan kunta

Ohjaaja - Hattulan kunta

Haemme kahta ohjaajaa vuosilomasijaisuuksiin kesällä 2019. Sijaistarve on välillä 1.6.-31.8.2019.
Juteinikoti on 16-paikkainen kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö.Työskentelemme yksilökeskeisen suunnitelmatyöskentelyn mukaisesti ja tuemme asiakkaitamme mahdollisimman itsenäiseen ja osallistuvaan elämään. Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen elämänsuunnitelman kartoittaminen ja toteuttaminen yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.
Toivomme hakijoilta joustavaa ja innostunutta työotetta ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvammaisten parissa työskentelystä.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme hygieniapassia sekä voimassa olevaa lääkekoulutusta ja tartuntatautilaki 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Myös opiskelijat huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Palveluesimies Kati Kopra, 050 378 8127, kati.kopra@hattula.fi
Sairaanhoitaja Riina Kallio, 050 343 7334, riina.kallio@hattula.fi

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan