Ohjaaja - Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä

Haluaisitko tulla työskentelemään lastensuojeluyksikköömme? Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.7.2019-16.5.2020 Raision perhetukikeskukseen. Perhetukikeskus tarjoaa sijaishuoltopalvelua sijoituksen tarpeessa oleville lapsille. Sijaishuollon ohella tuemme lapsen vanhempia ja muuta verkostoa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu lasten hoito, ohjaus ja kasvatus. Ohjaaja toimii 1-2 lapsen omaohjaajana, tekee sijoitettujen lasten perheiden kanssa perhetyötä sekä osallistuu arjen sujumista tukevien käytännön tehtävien hoitamiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää lastensuojelun ammatillista osaamista. Tehtävässä tulee hallita myös dokumentointi ja rajoituspäätösten tekeminen. Eduksi luetaan lastensuojelussa käytössä olevien työmenetelmien hallinta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkintoja edeltänyt opistoasteinen ammatillinen tutkinto tai tehtävään soveltuvan tutkinnon opiskelija.

Tehtävässä noudatetaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Valitun on ennen työsopimuksen tekemistä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.

Lisätietoja

http://www.vslk.fi

Perhetukikeskuksen johtaja Minna Koskela, puh. 0400 163 551 tai etunimi.sukunimi@vslk.fi ja palvelujohtaja Jaana Laaksonen, puh. 050 3264070 tai etunimi.sukunimi@vslk.fi

Raision perhetukikeskus
Osoite: Vatselantie 65, 21200 Raisio

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä on viiden kunnan omistama kuntayhtymä, joka tarjoaa alueensa kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluja.

Tutustu työnantajaan