ohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

ohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Omaatko kohtaamisen taidon? Oletko joustava ja innostut kehittämisestä? Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä ja itsemääräämistä kunnioittaen, niin hae meille töihin Oulunkaarelle!

Haemme sairaanhoitajaa Iin kehitysvammaisten asumispalveluissa avoinna olevaan määräaikaiseen ohjaajan toimeen ajalle 3.6.-31.12.2019. Työskentelet ohjaajana kaikissa kolmessa asumispalveluyksikössämme, Kaarikodissa, Aseman asuntolan tilapäishoitoyksikössä sekä erityisryhmien tuetussa asumisessa. Ohjaajan tehtävääsi sisältyy lääkehoidon vastuuhenkilön tehtävät.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tiiviin ja eteenpäin menevän työyhteisön, jossa et tunne olevasi yksin. Työssäsi sinua tukevat kollegoidesi lisäksi esimiehesi sekä seudullinen asumispalveluvastaava.

Arvostamme joustavuutta, kehittämisintoa, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa).

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Vs.vastaava ohjaaja Katja Lammi, 050 310 73 14, katja.lammi@oulunkaari.com
Vs. Seudullinen eritysryhmien asumispalveluvastaava Tanja Heikkilä, 044 333 40 95 tanja.heikkilä@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut
Osoite: Hakatie 2, 91100 Ii

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Instassa ja Twitterissä!
Linkki työpaikan esittelysivuille
http://www.oulunkaari.com
https://www.facebook.com/oulunkaarenkuntayhtyma/
http://www.instagram.com/oulunkaari
https://www.oulunkaari.com/perhe-ja-sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/asumispalvelut/

Tutustu työnantajaan