Ohjaaja - Äänekosken kaupunki

Ohjaaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuessa on haettavana ohjaajan vakituinen toimi 7.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Alkusijoituspaikkana toimii tukiasumisen tiimi mielenterveys- ja päihdetyössä.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat mielenterveyskuntoutujien ja päihdeasiakkaiden, ikäihmisten, vammaisten arjessa selviytymistä edistävät palvelut.

Tukiasumisen tiimi on Arjen tuen mielenterveys- ja päihdetyön tiimi, joka tarjoaa ohjausta ja tukea kuntoutujille koko Äänekosken alueella asiakkaan kodissa ja tukea lähteä kodin ulkopuolelle. Tukea ja ohjausta on mahdollista saada viikon jokaisena päivänä, viikonloppuisin päivystäjä toimii Tukipilarista käsin tekemällä asiakaskäyntejä ja antaa tukea verkostolle. Henkilökohtaisen sosiaalisen kuntoutuksen lisäksi järjestämme lähiryhmätoimintaa yhdessä verkostojen kanssa koko Äänekosken alueella.

Äänekosken kaupungin; Arjen tuen mielenterveys- ja päihdetyö koostuu kotiin suuntaavasta ohjauksesta ja tuesta, asumisyksikkö Tukipilari; pitkäaikaisesta- ja lyhytaikaisesta kuntoutuksesta ja Dynamo; työ- ja päivätoiminnasta. Asiakkaina on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia ja erityisentuen tarpeessa olevia ihmisiä.

Ohjaaja hallitsee laaja-alaisen työotteen, joka mahdollistaa erityistukea vaativien asiakkaiden kokonaisvaltaisen arvioinnin; tuen ja kuntoutuksen aloituksen. Edellytämme sinulta ohjaajana asiakaslähtöisyyttä, vahvaa kuntouttavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Ryhmätoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen kuuluu ohjaajan vastuu alueeseen. Mielenterveys- ja päihdetyössä katsomme eduksi kokonaisvaltaisen osaamisen hoito- ja kuntoutustyössä. Työ suuntautuu asiakkaan kotiin koko Äänekosken alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuoltolain mukaan tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 559/1994). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme Tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Ohjaajan työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika 38.75 h/vko. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma - pe ja viikonloppuisin päivystysvuoroja. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme puolen vuoden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Työhaastattelun ajankohta on 2.9. klo 12:00 alkaen ja mahdollisen kutsun siihen saat henkilökohtaisesti. Toivomme sinun varmistavan tulosi haastatteluun sähköpostiosoitteeseen marika.uusitalo@aanekoski.fi keskiviikkona 28.8. klo 12:00 mennessä. Otathan työhaastatteluun mukaasi tutkintotodistuksen ja Valviran rekisteröintitodistuksen.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Vastaava ohjaaja
Marika Uusitalo puh. 0400 115 521
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan