Ohjaaja - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Ohjaaja - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Oulun seudun ammattiopiston Kaukovainion yksikkö, palvelut hakee ohjaajaa 28.10.2019 - 10.9.2020.

Ohjaaja vastaa Jelppi -oppimisympäristön jokapäiväisestä toiminnasta, sen kehittämisestä ja opiskelijoiden ohjaamisesta.
Tehtävä edellyttää tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, taloushallinnon osaamista, kokemusta Moodle -ohjelmiston käytöstä sekä valmiutta kiertää yksikön eri opetuspisteissä Oulun kaupunkialueella.

Ohjaajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään merkonomin tutkinto sekä tehtävään soveltuva työkokemus. Edellytämme hakijalta avoimuutta, joustavuutta ja kykyä toimia nuorten kanssa sekä yksin että työryhmän jäsenenä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Jari Viitasalo p. 0505986489, jari.viitasalo (at)osao.fi tai yksikönjohtaja Antti Rovamo p. 0505608392, antti.rovamo(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.
OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kaukovainion palvelut yksikössä on opiskelijoita 1600 ja henkilökuntaa 140. Yksikössä on valittavissa liiketoiminnan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä elintarvike- ja matkailualan perustutkinnot. Lisäksi yksikössä suoritetaan ammattitutkintoja ja järjestetään muuta koulutusta.

Tutustu työnantajaan