Ohjaaja - Kangasalan kaupunki

Ohjaaja - Kangasalan kaupunki

Kehitysvammahuollon asumispalveluihin Kangasalle on haettavana 25.10.2019 klo 15 mennessä
OHJAAJAN TYÖSUHDE.

Tehtävä sijoittuu 2017 aloittaneeseen, yhteensä 20 asukkaan Kuussalonkiin Kangasalan Suoramalla. Kuussalongissa on kahdeksan asukkaan ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista asuntoryhmässä ja 12 asukkaan ei-yövalvottua palveluasumista kerrostalon eri kerroksissa asuntoverkostossa. Kuussalonki sijaitsee 8-kerroksisessa kerrostalossa, jonka asukkaista vajaa kolmannes asuu Kuussalongissa kehitysvammahuollon asumispalveluissa, muut asukkaat ovat taloa isännöivän Y-säätiön asukkaita

Ohjaajan tehtävänä on tarjota kehitysvammaiselle asukkaalle turvallinen ja itsenäisyyttä tukeva ympäristö kodissa ja sen lähiympäristössä riittävän hoidon, tuen ja ohjauksen keinoin. Työaikana ohjaajilla on jaksotyöaika. Kaikilla ohjaajilla on aamu-, ilta- ja yövuoroja siten, että iltavuorojen osuus painottuu, sillä pääsääntöisesti asukkaat ovat arkipäivisin erilaisissa työ- ja päivätoiminnoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on kehitysvammatyöhön soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 ja asetuksen 153/2016 mukainen kelpoisuus. Lisäksi Kangasalan kaupungin tehtäviin vaaditaan tehtävän edellyttämät tiedot, taidot, soveltuvuus työyhteisöön, vuorovaikutustaidot ja kehitysmyönteisyys.

Soveltuvan tutkinnon lisäksi arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen, erilaisten asiakastyön menetelmien ja kommunikaatiotaitojen (esim. selkokieli, viittomat, kuvat, esineet) ja mahdollisten erityistaitojen (esim. kädentaidot, taide, musiikki, audiovisuaaliset taidot) soveltavaa osaamista, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, lääkeosaamista, apuvälineosaamista, hygieniaosaamista sekä kirjallisia dokumentointitaitoja.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön osalta työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja Katri Nieminen p. 040 133 6840

Kangasalan kaupunki
Osoite: Isolukontie 5, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.