Ohjaaja - Kangasalan kaupunki

Ohjaaja - Kangasalan kaupunki

Kehitysvammahuollon asumispalveluihin Kangasalle on haettavana 25.10.2019 klo 15 mennessä
OHJAAJAN TYÖSUHDE.

Tehtävä sijoittuu 15-paikkaiseen ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikkö Juhanankartanoon, jossa on kolme viiden asukkaan kotia. Asukkaat ovat monivammaisia, paljon tukea ja apua päivittäistoimissa tarvitsevia henkilöitä.

Ohjaajan tehtävänä on tarjota kehitysvammaiselle asukkaalle turvallinen ja itsenäisyyttä tukeva ympäristö kodissa ja sen lähiympäristössä riittävän hoidon, tuen ja ohjauksen keinoin. Työaikana on jaksotyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on kehitysvammatyöhön soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 ja asetuksen 153/2016 mukainen kelpoisuus. Lisäksi Kangasalan kaupungin tehtäviin vaaditaan tehtävän edellyttämät tiedot, taidot, soveltuvuus työyhteisöön, vuorovaikutustaidot ja kehitysmyönteisyys.

Soveltuvan tutkinnon lisäksi arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen, erilaisten asiakastyön menetelmien ja kommunikaatiotaitojen (esim. selkokieli, viittomat, kuvat, esineet) soveltavaa osaamista, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, lääkeosaamista, apuvälineosaamista, hygieniaosaamista sekä kirjallisia dokumentointitaitoja.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja ts. Teea Salonen p. 050 371 6410

Kangasalan kaupunki
Osoite: Finnentie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.