Ohjaaja - Keuruun kaupunki

Navikka Toimintakeskuksessa on haettavana ohjaajan toimi.
Ohjaajan tehtävänä on ohjata kehitysvammaisia, osatyökykyisiä ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita työ- ja päivätoiminnassa.

Tehtävässä tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä hoivaosaamista. Toivotaan kykyä sopeutua nopeisiinkin muutoksiin työtehtävissä, kädentaitoja ja erityisesti kokemusta kehitysvammaisista ja mielenterveyskuntoutujista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä, yhteistyökykyä ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävän palkkaus KVTES 04SOS06A, liite 4 mukaan, tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää työterveyshuollon lääkärintodistusta ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti 1.6.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/index.php
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/tyollisyyspalvelut/navikka-toiminnot

Tutustu työnantajaan

Erja Ikkala, työllisyyspäällikkö, puh. 040 5440 139
Tiina Palonen, toiminnanohjaaja, puh. 040 7503 313
säpo: etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Työllisyyspalvelut
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, koulut, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Tervetuloa Keuruulle asumaan, töihin ja ennen kaikkea viihtymään!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta