Ohjaaja - Ylitornion kunta

Etsimme OHJAAJAA Ylitornion kunnan järjestämään iltapäiväkerhoon. Järjestämme turvallista, monipuolista ja laadukasta leikki- ja vapaa-ajan toimintaa kerholaisille. Iltapäiväkerho toimii Ylitornion Nuorisotalolla.

Toimit iltapäiväkerhotoiminnan vastuuohjaajana. Vastuullasi on kerhon päivittäisen toiminnan suunnittelu ja organisointi, toimit myös yhteyshenkilönä lasten vanhempien ja koulun henkilökunnan suuntaan. Tulet olemaan osana Ylitornion kunnan vapaa-aikatoimen työyhteisöä, iltapäiväkerhossa toimii lisäksesi toinen ohjaaja.

Odotamme hakijoilta innokkuutta, vastuuntuntoisuutta ja reipasta työotetta. Toivomme että haluat tehdä kanssamme lasten iltapäivistä mukavia ja vaihtelevia.
Lisäksi työ sisältää koulunkäynninohjaajan työtä. Työssä tarvitaan myös hygieniapassi.
Pätevyyden antavia koulutuksia ovat muun muassa aamu- ja iltapäiväkerhon ohjaajan tutkinto, koulunkäynnin ohjaajan tutkinto, lähihoitaja, lastenohjaaja, liikunnanohjaaja ja sosionomi.

Työ on kokopäiväinen. Viikkotyöajasta iltapäiväkerho-ohjaajan työtä noin 25h viikossa. Palkkausperuste KVTES.
Työ on määräaikainen. Työ alkaa 3.8.2020 ja jatkuu lukukauden loppuun kesäkuulle 2021.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Hakuaika päättyy maanantaina 13.7.2020 klo 12.00. Haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikolla 30.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vapaa-aikajohtaja Laura Kantomaa 0405720327 laura.kantomaa@ylitornio.fi
vs. sivistysjohtaja Hanna Lintupuro 0400244278 hanna.lintupuro@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 022 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.