Ohjaaja - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO hakee ohjaajaa Kaukovainion palvelut yksikköön 4.1.2021 - 30.4.2021

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Ohjaaja tulee toimimaan yksikön eri oppimisympäristöissä ja on osana muuta ohjaustiimiä, joka vastaa ohjauksen jokapäiväisestä toiminnasta, sen kehittämisestä ja opiskelijoiden ohjaamisesta. Tehtävä edellyttää tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, kokemusta Moodle -ohjelmiston käytöstä sekä valmiutta kiertää yksikön eri opetuspisteissä Oulun kaupunkialueella.

Lisäksi edellytämme hakijalta avoimuutta, joustavuutta ja kykyä toimia nuorten kanssa sekä yksin että työryhmän jäsenenä.
Ohjaajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on merkonomin tai muun toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkinto.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhän
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kehittämismyönteisen työotteen. Arvostamme kokemusta työelämäyhteistyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 2 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Jari Viitasalo p. 050-5986489, jari.viitasalo(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.