Haemme kehitysvammaisten asumisyksikköön ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Tunturin ryhmäkodissa, jossa Hämeenkyrön kunta tarjoaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille. Työ on kolmivuorotyötä. Kelpoisuusehtona ohjaajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto. Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja työntekijän rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Meillä on vapaana mielekäs ja haasteellinen tehtävä yhteisössä, jossa pääset käyttämään omaa persoonaasi, tärkeintä työkaluasi. Odotamme sinulta kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa, joilla on hyvin erilaisia voimavaroja ja kykyjä. Edellytämme intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen sekä joustavuutta ja kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ja uteliasta asennetta työhön ja innostunutta työotetta.

Odotamme sinulta osaamista itsemääräämisen tukemisessa ja vapaa-ajan toimintojen ohjauksessa sekä katsomme eduksi alan kokemuksen ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemuksen. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä työterveyden lausunto terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 05.-06.11.2020.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.facebook.com/tunturinryhmakoti

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävään voit kysyä 19.-30.10.2020 palveluvastaava Miia Reijomaalta arkisin ma-pe klo 8-15 p. 040 1330 438.

Hämeenkyrön kunta
Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

www.hameenkyro.fi