Ohjaaja - Hausjärven kunta

Haemme ohjaajaa vammaisten asumispalveluihin. Hausjärven kunnalla on kaksi asumispalveluyksikköä, kehitysvammaisten henkilöiden koti Jelppilä Ryttylässä sekä mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaisille suunnattu Paavolantien asuinryhmä Oitissa. Ohjaajalle määritetään työsuhteen alkaessa kotiyksikkö, jossa pääasiallisesti työskennellään, mutta kotiyksikkö voi vaihtua ja tehtävissä edellytetään työskentelyä vammaispalveluiden molemmissa yksiköissä. Tämän nyt haetun ohjaajan kotiyksikkö työsuhteen alkaessa on Jelppilä.

Jelppilä ja Paavolantien asuinryhmä tarjoavat eriasteista tukea ja hoivaa asiakkaan tarpeen mukaan sekä tukea omissa kodeissa asuville satelliittiasiakkaillemme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjaaminen ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaan kuntouttavalla työotteella, hoiva- ja hoitotyöt, lääkehoito ja kotikäynnit. Hausjärven kunta järjestää myös vammaisten ja mielenterveyskuntoutujien päivätoimintaa ja päivätoiminnan ohjaaminen kuuluu ohjaajan tehtäviin.

Tarjoamme monipuolisen työn ja hyvän perehdytyksen. Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja/ perushoitaja) tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme hyviä asiakkaan kohtaamisen taitoja sekä joustavaa suhtautumista arjen asiakastyön muuttuviin tilanteisiin. Kokemus vammais- ja /tai mielenterveystyöstä luetaan eduksi. Myös lääkehoidon osaaminen ja kiinnostus ottaa vastuulleen lääkehoitoon liittyviä tehtäviä luetaan eduksi. Teemme sopimuksen jaksotyöstä, työ saattaa sisältää yövuoroja.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Tutustu työnantajaan

Hakemukset 25.10.2020 klo 10 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, vammaispalvelut, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Tiedustelut: Yksikön esimies Ria Hernesaho, puh. 050 530 7429, ria.hernesaho@hausjarvi.fi

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.