Ohjaaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueella, maahanmuuttajapalveluiden alaikäisten hybridiyksikössä on haettavana kaksi ohjaajan vakituista työsuhdetta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Kotkan hybridiyksikkö on tarkoitettu alaikäisille ilman huoltajaa Suomessa oleville turvapaikanhakija- tai jo oleskeluluvan saaneille lapsille ja nuorille. Hybridiyksikön tehtävänä on tukea lasta tai nuorta turvapaikkaprosessin aikana ja oleskeluluvan saatuaan Suomeen kotoutumisessa. Hybridiyksikkö tarjoaa iänmukaista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa lastensuojelulain mukaisesti. Hybridiyksikössä lapsi tai nuori jatkaa saman yksikön asiakkaana oleskelulupa-statuksensa muuttuessa. Tuttu henkilökunta tukee nuoren kasvua ja kehitystä koko turvapaikanhakuprosessin ajan. Lapset ja nuoret asuvat siellä, kunnes täyttävät 18-vuotta tai kunnes omat vanhemmat muuttavat pysyvästi Suomeen.

Ohjaajan työhön sisältyy luottamuksellisen, turvallisen ja ammatillisen asiakassuhteen rakentamista ja asiakaskohtaisiin tarpeisiin vastaamista. Omaohjaajana toimitaan tehtävänkuvan mukaisesti. Lapsia ja nuoria ohjataan koulutukseen, työllistymistä edistäviin palveluihin ja/tai harrastustoimintaan. Kasvatuksellisten tehtävien lisäksi ohjaajat vastaavat osaltaan ryhmäkodin yleisistä kodinhoidollisista tehtävistä. Kotkan hybridiyksikössä työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä.

Työskentelyä ohjaa kehittävä työote, joten toivomme sinulta kehitysmyönteisyyttä ja näkemystä hoito- ja kasvatustyöstä. Ohjaajan työ hybridiyksikössä edellyttää oma-aloitteellisuutta ja vastuullisuutta sekä ennakkoluulotonta työotetta.
Arvostamme työkokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä. Haastavien asiakastilanteiden hoitaminen ja kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää ajokorttia (B). Työ on jaksotyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2 274,03 euroa/kk. Työ alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Työsuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaika päättyy 5.3.2021 klo 15.00. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Hybridiyksikön johtaja Saija Makkonen, 040 520 7213, saija.makkonen@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue, Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.