Ohjaaja - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASTA SUUNTA ETEENPÄIN!

Etsimme ohjaajaa Raumalle 2. 8. 2021 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen.

Visionamme on olla SUOMEN PARAS AMMATTIOSAAMISEN KEHITTÄJÄ vuoteen 2025 mennessä.

Arvomme ovat YHTEISTYÖ, KEHITTÄMINEN, TURVALLISUUS, IHMISLÄHEISYYS JA PALVELU. Winnovalainen kulttuuri muodostuukin vahvasta palvelu- ja turvallisuusasenteesta sekä yhteisestä tekemisestä ja verkostoitumisesta. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.

Sinä voit olla etsimämme ohjaaja, jonka työtehtävään kuuluu Rauman tekniikan alojen ohjaajana toimiminen. Tehtävässä edellytetään alan ajantasaista monipuolista käytännön osaamista. Lisäksi työssä vaaditaan kyky kohdata eri-ikäisiä opiskelijoita, tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi hyvää ohjausosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sosiaalisia taitoja sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemista.

Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ohjausosaamista. Työturvallisuuskortti, ajokortti B-luokka, EA 1.

Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit, laajat työterveyspalvelut ja mahdolliseen etätyöhön lisäturvana vakuutuksen tapaturmien varalle.

Haluamme ottaa myös sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön. Siksi valittavalta henkilöltä vaadimme todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain 759/2004 mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua työterveyshuollossa, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä itse.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINTES työehtosopimusta.


YHDESSÄ SUUNTAAMME ETEENPÄIN!

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juhani Nygren

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Tekniikan alat, 61255100 Rakentaminen, energia ja prosessi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.


Osoite: Satamapuisto 19, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat