Ohjaaja - Hausjärven kunta

OHJAAJA, 2 paikkaa

Haemme kahta ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön Hausjärven kunnan vammaisten asumispalveluihin. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Hausjärven kunnalla on kaksi asumispalveluyksikköä, kehitysvammaisten henkilöiden koti Jelppilä Ryttylässä sekä mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaisille suunnattu Paavolantien asuinryhmä Oitissa. Työssä edellytetään valmiuksia työskennellä molemmissa yksiköissä. Nyt haettavien paikkojen pääasiallinen työskentelypaikka on työskentelyn alkaessa Jelppilä. Jelppilä ja Paavolantien asuinryhmä tarjoavat eriasteista tukea ja hoivaa asiakkaan tarpeen mukaan sekä tukea omissa kodeissa asuville satelliittiasiakkaillemme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjaaminen ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaan kuntouttavalla työotteella, hoiva- ja hoitotyöt, päivä- ja viriketoiminnan ohjaaminen, lääkehoito ja kotikäynnit.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja/ perushoitaja) tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme hyviä asiakkaan kohtaamisen taitoja sekä joustavaa suhtautumista arjen asiakastyön muuttuviin tilanteisiin. Kokemus vammaisten kanssa tehtävästä työstä luetaan eduksi. Voimassa oleva LoVe-lääkekoulutus luetaan eduksi.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset 6.8. klo 12 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, vammaispalvelut, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Tiedustelut: Yksikön esimies Ria Hernesaho, puh. 050 530 7429 (ei 29-30.7), ria.hernesaho@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja Valviran rekisteröintiä.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat