Ohjaaja - Muhoksen kunta

Muhoksen vammaispalveluissa on tarjolla sijaisuus kehitysvammaisten Ryhmäkodilla. Meillä asuu pitkäaikaisesti 15 asukasta. Ohjaajan tehtävänä on huolehtia, ohjata ja auttaa asukasta selviämään kaikesta päivittäisistä toimista. Ryhmäkodilla on sekä autettavia että ohjattavia asiakkaita.

Autettavien asukkaiden kanssa perushoidon osuus korostuu ja yleensä työskennellään parityönä. Ohjattavien asukkaiden kanssa painottuu asukkaan osallistumisen ja osallistamisen tukeminen arkiaskareissa. Arkipäivisin asukkaille järjestetään päivätoimintaa.

Ohjaajan sijaisuus ajalle 1.9.21-30.9.2022. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Edellytämme ohjaajan sijaisuuteen hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta tai alan opiskelua (esim. perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- terveysalan tutkintoa).
Tarjolla on myös eri mittaisia sijaisuuksia sekä tarvetta myös tuntityöntekijöille. Lisäksi asukkaiden vierihoitajaksi ja avustaviin tehtäviin voidaan palkata myös kouluttamaton 18-vuotias henkilö, joka perehdytetään työtehtävään.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Arvostamme monipuolista osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Hoitoalan opiskelijoiden kelpoisuusvatimukset määräytyvät tehtävän mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Opintonsa päättäneeltä henkilöltä edellytämme rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Haastattelut aloitetaan heti ja sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tule meille, meillä viihdytään!

Lisätietoja

http://www.muhos.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäkodin johtaja Elina Ervasti, puh. 044 4970 175 arkisin klo 9-15.

Lisätietoja

Muhoksen kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut

Muhos on runsaan 9000 asukkaan hallitusti kasvava kunta, joka sijaitsee 35 km Oulusta kaakkoon. Muhoksen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Muhoksen Ryhmäkoti, Puhakantie 14 B, 91500 Muhos
Muhoksen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat