Ohjaaja - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2021 - 31.12.2023.

Haemme ohjaajaa monipuoliseen ja yhteisölliseen ohjaus- ja opiskelijahuoltotehtävään. Tehtäväsisältö koostuu yksilökohtaisesta asiakastyöstä sekä opetuksen tukena toimimisesta erityisesti teknologia-alojen ohjaajana.

Opiskelijoiden parissa tehtävässä asiakastyössä korostuvat opiskelijan opiskelukyvyn, hyvinvoinnin ja sosiaalisten valmiuksien tukeminen osana ammatillista kasvua ja elämänhallintaa. Tuet opiskelijoita kehittämällä heidän vahvuuksiaan, auttamalla heitä löytämään omaa osaamistaan sekä tuomaan sitä näkyväksi. Tuet opiskelijoita oman polun löytämisessä ja tavoitteiden asettamisessa sekä tsemppaat ottamaan askelia kohti tavoitteita toimien monenlaisissa työympäristöissä. Olet opiskelijoiden saavutettavissa helposti niin Samiedun kampuksilla, työelämässä kuin verkossakin.

Ohjaajana kuulut opiskeluhuoltotiimiin, johon kuuluvat mm. kuraattori ja palveluohjaajat. Opiskelijoiden, opiskelijaohjaustiimin ja oppilaitoksen henkilöstön lisäksi toimit sujuvasti yhteistyössä huoltajien kanssa sekä erilaisissa opiskelijan koulutus- ja työpolkuja tukevissa verkostoissa. Moniammatillinen yhteistyö on osa ammatillista ajatteluasi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai kasvatusalan tutkintoa sekä alan työkokemusta. Eduksesi katsomme ammatillisen koulutuksen tuntemuksen sekä kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta. Odotamme, että olet innostunut työstäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Arvostamme kykyä ohjata erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sekä erinomaiset mahdollisuudet itsesi kehittämiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työaika: 38 h 15 min/vko. Työaika voi sijoittua asiakastarpeiden mukaisesti myös ilta- ja viikonloppuaikaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen hakulinkin kautta.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pedagoginen päällikkö Eeva-Liisa Metsäluoto, p. 044 550 6642, eeva-liisa.metsaluoto@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat