Keski-Uudenmaan tulevaan hyvinvointialueeseen kuuluu Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven Pornaisten ja Tuusulan kunnat. Hyvinvointialueella asuu yhteensä lähes 200 000 asukasta. Nopeasti kasvavat kaupunkiseudut sekä luonnonläheisyys tekevät alueesta Helsingin kupeessa elinvoimaisen ja vireän.

Hyvinkään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan työllisyyspalveluihin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen

OHJAAJIA

Pääset toimimaan uunituoreessa tiimissä työllisyydenhoidon tehtävien ytimessä Keski-Uudellamaalla. Tehtäviisi kuuluu aktivointisuunnitelmien laatiminen yhdessä aktivointiehdon täyttävän työnhakija-asiakkaan, sosiaaliohjaajien ja te-palveluiden asiantuntijan kanssa. Asiakkaitasi ovat alueen työttömät työnhakijat, joilla aktivointiehto on täyttynyt.

Aktivointisuunnitelmassa sovittujen tavoitteiden mukaisen etenemisen varmistaminen, palveluohjaus sidosryhmien tuottamiin palveluihin sekä verkostojen luominen ja ylläpitäminen ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Fyysinen työpaikkasi sijoittuu Hyvinkään, Tuusulan tai Mäntsälän työllisyyspalveluihin, josta käsin työtä tehdään verkostossa useampaa kuntaa palvellen.

Ohjaajana sinulla on asiakaslähtöinen, arvostava palveluasenne. Sinulla on luontaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, tietoteknistä osaamista sekä aitoa halua kehittää tekemääsi työtä yhdessä tiimin ja alueen työllisyysverkoston kanssa. Aikaisempi kokemus sosiaaliohjaajan, TE-asiantuntijan, työhön- tai yksilövalmentajan tehtävästä on sinulle ehdoton etu. Kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä helpottaa tehtävässä aloitusta, samoin eduksesi katsotaan Keski-Uudenmaan työssäkäyntialueen, välityömarkkinoiden ja palvelujärjestelmän tuntemus.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sosiaali- tai kasvatusalan (AMK) korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto täydennettynä esimerkiksi soveltuvalla erityisammattitutkinnolla.

Tehtävät täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan ja työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävän jatkuminen määräaikaisen sopimuksen jälkeen on mahdollista. Palkkaus, lopullinen tehtävänimike ja työsuhteen ehdot määräytyvät palkkaavan kunnan KVTES :n mukaisesti. Rekrytointien vahvistuminen vaatii palkkaavien kuntien valtuustojen hyväksynnän.

Hae tehtävään 24.10.2022 klo 23:59 mennessä kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 388966) kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat työllisyyspäällikkö Aki Leinonen puh. 040 354 0815, aki.leinonen@hyvinkaa.fi sekä maahanmuutto- ja työllisyysasioiden päällikkö Laura Smolander puh. 040 314 3050, laura.smolander@tuusula.fi (lomalla 21.-22.10).

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

työllisyyspäällikkö Aki Leinonen puh. 040 354 0815, aki.leinonen@hyvinkaa.fi sekä maahanmuutto- ja työllisyysasioiden päällikkö Laura Smolander puh. 040 314 3050, laura.smolander@tuusula.fi.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Konsernipalvelut ja hallinto, Elinvoima yksikkö

Keski-Uudenmaan tulevaan hyvinvointialueeseen kuuluu Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven Pornaisten ja Tuusulan kunnat. Hyvinvointialueella asuu yhteensä lähes 200 000 asukasta. Nopeasti kasvavat kaupunkiseudut sekä luonnonläheisyys tekevät alueesta Helsingin kupeessa elinvoimaisen ja vireän.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat