Ohjaaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa Harjuniityn koulussa julistetaan haettavaksi osa-aikainen koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi ajalle 28.10.2021-3.6.2022. Työaika on 30h/vko.

Vuonna 2015 perustettu Harjuniityn koulu on perusopetuksen yhtenäiskoulu, jossa on luokka-asteet 1-9. Koulun välittömässä läheisyydessä on liikuntahalli, iso kenttä sekä polveilevat metsämaastot. Nämä tarjoavat loistavat puitteet opetuksen monipuoliseen järjestämiseen. Koulumme arvot ovat arvostava kohtaaminen sekä hyvinvoiva ja turvallinen yhteisö. Oppilaiden mielestä koulussamme parasta on kaverit, joita toki yli 900 oppilaan joukosta löytyy. Työyhteisönä olemme rento.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan huomioon, mikäli päteviä hakijoita ei ole.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut/harjuniityn-koulu-1-9/
https://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Kari Ahonen, p. 040 830 9017, kari.ahonen@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Harjuniityn koulu

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.


Osoite: Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat