test

Kehitysvammahuollon asumispalveluihin Kangasalle on haettavana 7.12.2021 klo 15.00 mennessä KAKSI OHJAAJAN TYÖSUHDETTA.

Tehtävät sijoittuvat Juhanankartanoon, jossa asuu 15 asukasta ympärivuorokautisessa asumispalveluyksikössä. Juhanankartanossa on kolme viiden asukkaan kotia. Asukkaat ovat monivammaisia, paljon tukea ja apua päivittäistoimissa tarvitsevia henkilöitä. Työ on vaihtelevaa ja pääset puuhastelemaan monia erilaisia asioita asiakkaiden kanssa laidasta laitaan. Tämä työ antaa paljon positiivista mieltä ja iloa elämään.

Ohjaajan tehtävänä on tarjota kehitysvammaiselle asukkaalle turvallinen ja itsenäisyyttä tukeva ympäristö kodissa ja sen lähiympäristössä riittävän hoidon, tuen ja ohjauksen keinoin. Työaikana on jaksotyöaika, työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on kehitysvammatyöhön soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 ja asetuksen 153/2016 mukainen kelpoisuus. Lisäksi Kangasalan kaupungin tehtäviin vaaditaan tehtävän edellyttämät tiedot, taidot, soveltuvuus työyhteisöön, vuorovaikutustaidot ja kehitysmyönteisyys. Aiempi kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä on hyvä, mutta ei ole valinnalle este.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä alkutarkastuslausunto sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti 9.12.2021.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava ohjaaja Teea Salonen p. 050 371 6410

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.


Osoite: Finnentie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat