test
Ohjaaja - Pielaveden kunta

Ohjaajan tehtävässä ohjaat, tuet ja valmennat kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Työtä tehdään yhdessä eri sidosryhmien, asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Ohjaajana osallistut oman yksikön toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhteistyössä työyhteisön ja esimiehen kanssa. Vastaat myös omalta osaltasi asiakkaan kuntouttavasta ohjaustyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä huolehdit asiakkaan perustarpeista. Kehität, seuraat ja arvioit jatkuvasti omaa työtäsi ja ammattitaitoasi.

Tehtävässä työskentelet Ikälän Päiväkeskuksessa, Vasalan asumisyksikössä sekä muissa erityispalvelujen tehtävissä. Esimiehenäsi toimii erityispalveluiden esimies ja työyhteisöösi kuuluu yhteensä 4 ohjaajaa. Ohjaajana tulet työskentelemään pääsääntöisesti päivätyössä, mutta toisinaan on myös 2-vuorotyötä ilta-, pyhä- ja viikonlopputöineen.
Ohjaajan tehtävään kuuluvat päivä- ja työtoiminnan sekä asumisen ohjaaminen (asiakkaiden kodeissa ja asumisyksikössä).

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa. Työtehtävien hoitamiseksi vaaditaan myös hygieniapassin suorittaminen. Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen työtehtäviä hoitaessasi. Odotamme, että tehtävää hoitaessasi olet kehittämismyönteinen, ratkaisukeskeinen, mukautumiskykyinen ja innovatiivinen sekä sosiaalisesti taitava työntekijä.

Valinnassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.
Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Pielaveden kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://www.pielavesi.fi/fi/Sujuva-arki/Sosiaalipalvelut/Erityispalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Erityispalvelujen esimies Irma Hakulinen (040-4894822, irma.hakulinen@pielavesi.fi) sekä Perusturvajohtaja Pirjo Nikkinen (0400-152231, pirjo.nikkinen@pielavesi.fi).

Lisätietoja

Erityispalvelut

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4300 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n. 1500. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.


Osoite: Toritie 6, 72400 Pielavesi

Sinulle suositellut työpaikat