Ohjaaja (4) /Tampereen asumispäivystys ja -yksikkö - Tampereen kaupunki

Haemme ohjaajia vuokra-asumisen osastoille sekä asumispäivystykseen vakituisiin tehtäviin.

Tastuun kuuluu asumispäivystys, laitoskuntoutus Viisikko, tukiasuminen, palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen.

Tukiasumisen, palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asumisyksiköt ovat päihteettömiä vuokra-asuntoja, joihin hakeudutaan päihde- ja mielenterveyspalvelujen asiakasohjausyksikön kautta sosiaalityöntekijän laatimalla palvelupyynnöllä. Henkilökunta huolehtii asiakkaan lääkehoidosta hänen omilla lääkkeillään. Ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu pääsääntöisesti tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja tukiasumisen asiakkaiden hoito- ja kuntoutustyö. Asukkaille tarjotaan keskusteluapua ja tukea arjessa selviytymiseen. Talossa on tarjolla viriketoimintaa. Tarvittaessa työskennellään myös asumispäivystyksessä.

Asumispäivystyksen palveluihin otetaan asunnottomia tamperelaisia. Usealla asiakkaalla on päihde- ja mielenterveysongelmia ja palveluissa voi olla myös päihtyneenä. Asiakkaan tilannetta arvioidaan ja ohjataan asianmukaiseen jatkoasumiseen. Ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu pääsääntöisesti ohjausta, keskustelua, lääkehoidon toteuttamista, hoitotoimenpiteitä ja järjestyksen ylläpitoa. Lisäksi asumispäivystyksen yhteydessä on kolme laitoskuntoutuspaikkaa. Tarvittaessa työskennellään talon muilla osastoilla.

Tehtävä on ihmissuhdetyötä, joka perustuu jatkuvaan ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai Suomessa laillistettu sosionomi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Valituilta edellytetään lääkehoidon perusteiden - LOP, KIPU ja PKV hyväksyttyjen tenttien suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä, erityisesti ohjaus- ja hoitotyöstä sekä ryhmätoiminnan ohjauksesta.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, puh. 044 486 3705 sekä vastaava sairaanhoitaja Elina Kolinkanta, puh. 044 7547 657. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.6.2021.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, puh. 044 486 3705 sekä vastaava sairaanhoitaja Elina Kolinkanta, puh. 044 7547 657. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Tampereen asumispäivystys ja asumisyksikkö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat