Skip to main content
test
Ohjaaja - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupungissa on haettavana uudelleen KAKSI LASTENKODIN OHJAAJAN (sosionomin) vakinaista toimea.

Loimaan kaupunki vastaa palveluiden hankintaprosessin aikana seitsemänpaikkaisen lastenkodin palveluiden tuottamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3, 8 ja 32§ mukainen pätevyys tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon alan opistoasteinen tutkinto. Lisäksi eduksi luetaan kokemusta lastensuojelutyöstä laitoksessa, päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta, kykyä ja halua kehittää asiakaslähtöistä hoito- ja kasvatustyötä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja moniammatillisissa verkostoissa.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valinnan suorittavalle viranhaltijalle sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suoja influenssaa vastaan sekä hygieniapassia. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.
Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Loimaan kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Loimaan sosiaalitoimisto, Vareliuksenkatu 1, 32200 LOIMAA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. perhekeskuksen päällikkö Vesa Helin, p. 040 575 4143 tai
lastenkodin johtaja Annikki Jokinen, p. 050 470 0750
etunimi.sukunimi@loimaa,fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Loimaa nyt ja ennen

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.

Loimaa numeroina Loimaan kauppala perustettiin 1921 Kauppala muutettiin kaupungiksi 1969 Kokonaispinta-ala 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km² Asukasluku n. 16 000 (1/2020) Asuntokuntia 8 107 (2017) Perheiden lukumäärä 4 346 (2017) Yritysten lukumäärä n. 1450 (1/2020)


Osoite: Huvilakatu 33, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat