Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa OHJAAJALLE ajalle 1.7.2022-4.6.2023. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Palvelussuhteen alkaessa ohjaajan sijoituspaikka on avomielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa Mettiksessä. Mettikseen on keskitetty kotiin vietävät mielenterveys- ja päihdekuntoutuspalvelut. Ohjaajan tehtäviin kuuluu arjen ohjaus ja neuvonta sekä asiakkaan tukeminen yksilöllisesti ja tasavertaisesti arjen haasteissa. Tärkeä osa työtä on kuntoutumisen tukeminen ja lääkehoito.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen (559/94) terveydenhuollon ammattihenkilöistä mukaisesti. Arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön katsotaan eduksi. Edellytämme ohjaajan tehtävässä hygieniapassia ja ajokorttia.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaisia rokotussuojia. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 29.6.2022 klo 12 mennessä Kuntarekryyn (työavain 451196) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä OHJAAJA.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.

Tarvittaessa tuemme ja autamme kalustetun asunnon saamisessa.

Maksamme kelpoisuusehdot täyttävälle hoitohenkilöstölle rekrytointilisää 300 €/kk kaupunginhallituksen päätöksen 19.4.2022 § 132 mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Merja Onkamo p.040 189 9062 tai merja.onkamo@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat