Skip to main content
test
Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaajien tehtävä on kesäkuussa 2021 Iisalmessa avatussa Ahjolan palvelukodissa. Yksikkössä on 16 kehitysvammaisten tehostettua palveluasumispaikkaa. Yksikön palvelut on suunnattu nuorille aikuisille ja työikäisille, jotka tarvitsevat aktiivista ohjausta ja kuntouttavaa työotetta arjen toiminnoissa. Asumispalvelut tukevat asiakkaan itsenäisyyttä ja oman elämän hallintaa, auttavat arkielämän tehtävissä sekä kannustavat osallistumaan ympäröidän yhteiskunnan toimintaan. Yksikkö toimii ympärivuorokautisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015 § 3, Valtioneuvoston asetus 153/2016 § 1). Huomioimme myös tutkinnon loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Tehtävä edellyttää tiimi- ja verkostotyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Lisätietoja

http://www.ylasavonosote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Ahjolan palvelukodin lähiesihenkilö Minna Talvensaari, puh. 040 672 4781 ja kehitysvammayksiköiden esihenkilö Elina Puustinen puh. 040 350 1931.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Kehitysvammayksiköt, Kehitysvammaisten asumispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on perustettu vuonna 2010 ja se toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja. Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata sekä merkityksellistä työtä kehittyvässä ja mukavassa työporukassa Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä. Osaava henkilöstö on suurin voimavaramme ja suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Ahjolankatu 2, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat