Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualueella on haettavana 1 vakinainen ohjaajan toimi, sijoituspaikkana tehostettu palveluasuminen, Konginkankaan palvelukeskus.

Tehtävänäsi on tukea ja ohjata asiakkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Ohjaajan tehtäviin kuuluu huolehtia asiakkaan perushoidosta, sekä kodinhoidolliset työtehtävät, sekä viriketoiminnan järjestäminen.

Konginkankaan palvelukeskus on 33 ikäihmisen ja kolmen tiimin muodostama kokonaisuus, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista pääasiassa ikäihmisille. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/205 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi). Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveyden tilasta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen, sekä merkityksellisen arjen tuottamiseen asukkaalle. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen, sekä eettisiin arvoihin pohjautuvaa työotetta.

Työaika: 38.25h/ viikko (jaksotyö). Työ on 2-vuorotyötä, palkkaus määräytyy SOTETES mukaan.
Työ alkaa 1.9.2022, tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun, joka järjestetään 2.8.2022, kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelukeskuksen johtaja Janna Vakoniemi, puh. 040-7064251
ma-pe klo 8-10
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Konginkankaan palvelukeskus

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat