Skip to main content
test
Ohjaaja - Euran kunta

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen, Euran keskustassa sijaitsevaan uuteen Palvelukoti Mutteriin. Palvelukoti aloitti toimintansa 2.5.2022.

Mutteri tarjoaa monipuolista ja virikkeellistä palvelua kehitysvammaisille. Palveluihin kuuluu ohjattua palveluasumista kehitysvammaisille asukkaille, tukiasumispalveluja, päivätoimintaa pienryhmässä, Olkkari- sekä Parkkitoimintaa. Mutteri on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa palveluja tuotetaan monipuolisesti ja uusia tapoja ideoiden. Palvelukodin asukkaat asuvat Mutterissa omissa vuokra-asunnoissaan ja tuki määräytyy yksilöllisesti. Tukiasukkaiden tukemiseen kuuluu kotikäynnit, tukikeskustelut sekä arjen tukeminen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Parkkitoiminta on lyhytaikaista hoitoa Mutterin tiloissa iltaisin. Olkkaritoiminta on tukiasukkaiden ohjattua sosiaalista kohtaamista.

Haemme nyt vauhdikkaaseen tiimiin hyväntuulista, idearikasta ohjaajaa. Ohjaajan tehtävänä on tukea asukkaita asumisessa, harrastuksissa ja muissa arjen asioissa. Lisäksi työ sisältää muualla itsenäisesti asuvien asiakkaiden kotikäyntejä, päivätoiminnan ohjausta, Parkki- ja Olkkaritoiminnan kehittämistä ja ohjausta. Ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa Mutterin toimintaa oman tiimin sekä yhteistyötahojen kanssa. Tiimiin kuuluu ohjaajan lisäksi 2 lähihoitajaa sekä esimies. Ohjaajalta odotetaan itsenäistä työotetta ja kykyä hallita monipuolisia kokonaisuuksia sekä innostusta ja ideointia kehittää uutta palveluyksikköä asiakkaiden osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työ on kaksivuorotyötä. Oma auto välttämätön.

Tule mukaan innostavaan tiimiin, jossa pääset itse ideoimaan palvelupakettia. Tarjoamme työntekijälle innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön, esimiehen tuen sekä mahdollisuuden lisäkoulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotason tutkinto. Edellytämme kuulumista Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja aikaisempi kokemus kehitysvammaisten asumispalveluyksikössä työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hygieniapassia, tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa Love- koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Euran kunta on savuton

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yksikön esimies, kuntoutusohjaaja Minna Jussila, puh. 044 422 4403

Lisätietoja

Palvelukoti Mutteri

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat