Skip to main content
test
Ohjaaja - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön metsäalan ohjaajaa 31.10.2022 - 31.7.2023 väliseksi ajaksi.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Ohjaajan tehtävänä on edistää metsäalan opiskelijoiden suoriutumista avustamalla opettajaa opiskelijoiden opetus-, ohjaus- ja kasvatustehtävissä koneellisessa ja manuaallisessa puunkorjuussa ja tarvittaessa myös metsäkoneiden huollossa ja muussa metsäalan opiskelijoiden ohjauksessa. Osa työstä voi sijoittua ilta-aikaan. Työssäsi tarvitset myös vähintään henkilöauton ajoon oikeuttavan ajokortin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme metsäalan koulutusta ja työkokemusta alalta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 2 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisä'tietoja antaa koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, p. 050 5375057, vesa.vanhamaki(at)osao.fi

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Muhoksen yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari - kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa on 9000 opiskelijaa ja 900 työntekijää.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan, ravintola- ja cateringalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 350 opiskelijaa ja 53 henkilökunnan jäsentä. Yksikössä on opetusmaatila, jossa on 120 ha peltoa ja robottinavetta.


Osoite: Kirkkotie 1, 91500 Muhos, 91500 Muhos

Sinulle suositellut työpaikat