Skip to main content
test
Ohjaaja - Keuruun kaupunki

Etsimme kotihoidon moniammatilliseen joukkoomme ohjaajaa (AMK). Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista otetta työntekoon. Ohjaajana työskentelet kotihoidon asiakastyössä painottuen erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden tukemiseen (yksinäiset, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat yms.). Ohjaajana työhösi kuuluu asiakkaan asioiden selvittelyyn liittyviä tehtäviä, mm. hoitotukihakemukset ja yhteistyö sosiaalityön kanssa sekä asiakkaan kotona tapahtuva hoiva- ja hoitotyö. Lisäksi toimit kotihoidon tiimin tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa.

Työnkuvaasi sisältyy itsenäistä työskentelyä, mutta yksin ei tarvitse olla. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, jotka luonnehtivat työilmapiiriään huippuhyväksi.

Työssä edellytetään ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta tarvittaessa kotihoidostakin löytyy auto. Lisäksi meiltä löytyy sähköpyörä asiakaskäynteihin, jolla taittuu matka mukavasti Keuruun luonnonkauniissa ympäristössä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (mm. sosionomi, geronomi, sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä tarvitaan lääkeosaamista (Love-Lop). Lääkeluvat voi suorittaa myös työsuhteen alussa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon ohjaaja Nina Voutilainen, nina.voutilainen@keuruu.fi, puh. 0400 618 483

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat