Skip to main content
test
Ohjaaja (Akseli ja Elina) - Jyväskylän kaupunki

Haemme Akseli ja Elina lyhytaikaishoidon yksikköön

O H J A A J AA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Ohjaajana työskentelet asiakastyössä painottuen lyhytaikaishoidon jaksolle tulevien asiakkaiden ja heidän omaisten kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä toimit yksikön varaushoitajan työparina. Vastaanotat lyhytaikaishoidon jaksolle tulevia asiakkaita ja olet mukana heidän omien tavoitteiden asettamisessa. Ohjaajana työhösi kuuluu asiakkaiden sosiaalinen tuki ja käytännön järjestelyissä auttaminen asiakkaan tullessa lyhytaikaishoitoon sekä mm. siirtyessä ikääntyneiden asumispalveluihin. Neuvot ja ohjaat asiakkaita sekä heidän omaisiaan palveluihin ja sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa. Teet myös ennakoivaa omaisyhteistyötä sekä tiivistä yhteistyötä OIVA-keskuksen palveluohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden sekä kotihoidon kanssa.

Toivomme, että osaat jouhevasti arvioida asiakkaiden tarpeita unohtamatta läheisen näkökulmaa. Pääset kehittämään osallisuutta monessa työryhmässä ja saat arvokasta kokemusta yhteistyöstä asiakasohjauksen kanssa.


Meillä on mukavat työkaverit ja työyhteisön tuki on taattu. Pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä missä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä palveluohjaaja. Tekemisen meininki ja tiivis yhteistyö on taattu!

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan. Olet myös kiinnostunut moniammatillisen ja monialaisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan toimintakykyyn ja elämänhallintaan liittyviä haasteita. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus käytännön hoitotyöstä.

Tehtävässä tarvitaan lääkeosaamista (Love-Lop). Lääkeluvat voi suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä on koeaika.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Eija Nyberg p. 0405 86 1924
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat