test

Ohjaaja alaikäisten vastaanottokeskukseen, Espoo

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:45

Haemme määräaikaisia ohjaajia alaikaisten vastaanottokeskuskeen Espooseen.

Espoon ryhmäkoti on maan vilkkain ilman huoltajaa maassa olevien alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus, joka majoittaa myös Ukrainasta paenneita tilapäistä suojelua saavia ilman huoltajaa maassa olevia alaikäisiä. Ryhmäkodin perustehtävä on toimia kotina asiakkailleen ja tarjota ammatillista ja ympärivuorokautista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa. Liity joukkoomme tekemään haastavaa, mutta suunnattoman arvokasta ja palkitsevaa työtä!

Ryhmäkodin ohjaajien tärkein tehtävä on kasvatuksellinen lähityöskentely haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden kanssa. Asiakastyössä keskiössä on luottamuksellisen, turvallisen ja ammatillisen asiakassuhteen rakentaminen asiakkaan tarpeisiin pohjautuen sekä kulttuurinen monimuotoisuus huomioiden. Ohjaaja on läsnä asiakkaan arjessa ja tukee häntä ammatillisena kasvattajana uuden elämän alkuvaiheessa.

Tavoitteemme on, että meiltä muuttaessaan asiakkaalla on mahdollisimman hyvät edellytykset hyvään ja omannäköiseen elämään. Kasvatuksellisten tehtävien lisäksi ohjaajien työhön sisältyy moniammatillista yhteistyötä sekä yksikön muiden ammattiryhmien että ulkopuolisten tahojen kanssa. Ohjaajat tekevät yhteistyötä viranomaisten kanssa. Arjessa ohjaajien työnkuvaan kuuluu myös ryhmäkodin yleisiä kodinhoidollisista tehtäviä.

Espoon ryhmäkoti tullaan muuttamaan perheryhmäkodiksi vuoden 2024 aikana. Perheryhmäkoti on kodinomainen asumisyksikkö oleskeluluvan saaneille, ilman huoltajaa Suomeen tulleille lapsille ja nuorille. Tämä tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden olla osaltaan mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa muutosta osaavan ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä.

Toivomme, että mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme rekrytointihaastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Etsimme joukkoomme ammatillisia, motivoituneita, oma-aloitteisia, hakeutuvan ja tavoitteellisen kasvatustyön ammattilaisia. Jos nautit nuorten kanssa työskentelystä monipuolisessa ja moniammatillisessa työympäristössä, jossa tiimin saumaton yhteistyö johtaa parhaaseen tulokseen, olet etsimämme henkilö! Kokemus ja tietotaito turvapaikkaprosessiin liittyvistä kysymyksistä on plussaa.

Tehtävään soveltuva koulutus: alempi korkeakoulututkinto

Edellytämme valittavalta hakijalta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä soveltuvaa kokemusta asiakasryhmästämme ja haastavien asiakastilanteiden hoitamisesta. Työkielemme on suomi niin asiakkaiden, kollegojen kuin viranomaistahojenkin suuntaan. Näin ollen hyvä suomen kielen taito on edellytys. Arvostamme kuitenkin myös muuta kielitaitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten nuorten parissa tehtävästä kotouttavasta työstä. Yksikön arjessa peräänkuulutamme kehittävää ja ennakkoluulotonta työotetta. Panostamme ryhmäkodillamme toiminnallisiin menetelmiin ja toivomme, että sinulla on näkemystä siitä, mitä kaikkea nuortemme kanssa voisi tehdä. Meille on tärkeää, että olet hyvät työyhteisötaidot omaava tiimipelaaja ja vaalit hyvää yhteishenkeä arjen työskentelyssä. Asiakaskuntamme sekä työyhteisömme ovat monikulttuurisia.

Työ on kolmivuorotyötä.
Työaika: 38h 15 min.
Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 saakka.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Anniina Sommarhem p. 040 636 5870
ja vastaava ohjaaja Jaana Haaparanta p. 040 636 6291
  Tyyppi
  3-vuorotyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  Organisaatio
  Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali- ja terveyspalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Espoon ja Kauniaisten sosiaalipalvelut
  Työavain
  LUVN-05-855-23
  Työpaikkojen lukumäärä
  12
  Työn alkamispäivä/ajankohta:
  1.1.2024
  Palkka
  Tehtäväkohtainen palkka: 2640,40 €/kk
  Sopimusala
  Tehtävä kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) sopimusalaan
  Hakuaika
  16.11.2023 - 1.12.2023 15:45
  Perustiedot
  SosiaalialaSosiaalityöUusimaaEspooHyvinvointialue
  Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan