Ohjaaja, Alueellinen nuorisotyö - Turun kaupunki

Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut hakee ohjaajaa. Ohjaajan ensisijainen tehtävä on alueellinen nuorisotyö sekä nuorisopalveluiden muuhun avoimeen toimintaan osallistuvien lasten ja nuorten ohjaaminen. Lisäksi ohjaaja työskentelee pienryhmätoiminnassa, retkillä, leireillä, erilaisissa tapahtumissa sekä liikkuvassa nuorisotyössä. Työtehtäviin kuuluu nuorten osallistamista, neuvontaa, toiminnan suunnittelua ja raportointia sekä yhteistyötä muiden nuorten kanssa toimivien tahojen kanssa. Työ sisältää ensisijaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää nuorisotyön tuntemusta, hyvää nuoren kohtaamisen taitoa, suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän hoidossa ensisijainen työskentelykieli on ruotsi. Tehtävä edellyttää hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävässä tulee hallita myös suomen kieli.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelystä.

Nuoriso-ohjaajan tehtävässä on eduksi nuorisotyön erilaisten toimintaympäristöjen ja jatkuvasti kehittyvien digitalisten medioiden tuntemus ja osaaminen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Tommi Hallenberg p. 044 907 2956
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Nuorisopalvelut, Alueellinen nuorisotyö
Osoite: Aurakatu 16, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.