Ohjaaja AMK (kotihoito, Toivakka - Lievestuore - Vaajakoski)

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:45

Etsimme lisävahvistuksia moniammatilliseen tiimiimme Toivakka-Lievestuore-Vaajakoski alueelle. Meille on sydämenasia tukea asiakkaidemme voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistaa turvallinen ja mielekäs kotona asuminen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 2.5.2024 alkaen

OHJAAJAA

Ohjaajana työtehtäväsi painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tehtävässä toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, valmistelet Kelan hoitotukihakemuksia ja SAS-hakemuksia, koordinoit omaishoitoyhteistyötä sekä edunvalvonta-asioita yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit asiakkaan tukena toiminnallisen arjen vahvistamisessa.

Aamupäivisin työsi painottuu asiakastyöhön, joka sisältää vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Työ mahdollistaa myös mikrotauot ja vapauden työskennellä omannäköisesti. Ohjaajien verkostotapaaminen järjestetään säännöllisesti työnarkesi tueksi. Järjestämme sinulle myös perehdytyksen, jossa huomioidaan aikaisempi työhistoriasi sekä osaaminen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Veera Tuomi, palveluvastaava

P. 040 514 9430

veera.tuomi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan