Ohjaaja, asumisyksikkö Kepolankoto - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluaisitko työskennellä Köyliössä asumisyksikkö Kepolankodossa, jossa asukaslähtöinen arjen ohjaaminen on sinun työtäsi? Asumisyksikkö Kepolankoto on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea asumisessaan.

Kepolankodossa työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaan voimavaroja. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta, mielenkiinto viriketoiminnan ohjaamiseen, sekä toimiminen asukkaan omaohjaajana. Ohjaajana vastaat asukkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Ilmoitus on julkaistu uudelleen,

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/kepolankoto

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Outi Priia, puh.044 707 9122 tai
Rekrytoija Sosiaalipalvelut Marika Paunu, puh. 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Kuokkamaanite 5, 27710 Köyliö

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.