Ohjaaja autismin kirjon ryhmäkotiin Jukolaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Norolan Jukolaan 2.8.2021 alkaen.

Ohjaajan tehtävät tehostetun palveluasumisen yksikössä Norolan Jukolassa. Ryhmäkoti Jukolassa asuu 6 autismin kirjon asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautisesti ohjausta, tukea ja hoitoa. Työ on hoidollista, kasvatuksellista ja ohjauksellista sekä saattaa sisältää haaastavaa käyttäytymistä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto tai soveltuva AMK- tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalta edellytetään kokemusta kehitysvammatyöstä ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä. Eduksi katsotaan hygieniapassi, AVEKKI- ja ensiapukoulutus sekä työkokemus autisminkirjon asiakasryhmän kanssa. Tehtävissä vaaditaan lääkehoidon osaamista (LOP/LOVe) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.8.21 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluesimies Kirsi Heino puh. 050 463 8353 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Norolan Jukola

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: Norolantie 2 A, 40250 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat