Omnia hakee ohjaajaa auto-alalle.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 19.10.2020 - 31.12.2022.

Tehtävänäsi on ohjata opiskelijoita yhdessä opettajan kanssa asiakastöiden suorittamisessa sekä korjaamon asiakaspalveluun kuuluvat tehtävät. Opetuksettomana aikana tehtävääsi kuuluu työvälineiden ja korjaamolaitteiden tarkastukset ja ylläpito.

Edellytämme sinulta autoalan ammatti- tai perustutkintoa (esim. ajoneuvoasentaja- tai autonasentaja sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta alan tehtävästä.

Tehtävässä tarvitset ohjaus-, vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa.
Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti B-luokka.

Eduksi katsomme autosähkön osaamisen ja kokemuksen opettajan tehtävästä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Kenneth Nordström p. 050 389 4105

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Martinsillantie 10, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.