Ohjaaja / Etsivä työ - Tampereen kaupunki

Etsivä työ tarjoaa alle 29-vuotiaille nuorille nuorisolain mukaista ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa. Nuori saa tukea, tietoa ja rohkaisua asioiden hoitamiseen sekä apua sopivien palveluiden löytämiseen. Työn lähtökohtana ovat nuoren itsensä asettamat tavoitteet. Työskentely on aina nuorelle vapaaehtoista ja luottamuksellista.

Haemme määräaikaseen työsuhteeseen ohjaajaa 1.9.2021-31.8.2022.

Etsivän työn ohjaaja on merkittävässä asemassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi tehtävässä työssä. Etsivän työn työntekijät tarjoavat nuorille mahdollisuuden ammatilliseen, turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Nuoria autetaan esim. raha-asioiden järjestämisessä, asumiseen liittyvissä asioissa, parisuhde- ja seurusteluongelmissa, terveyteen ja päihteisiin liittyvissä asioissa sekä erilaisissa lomakkeiden täyttämisissä/nettipalveluissa. Ohjaaja tapaa nuoria henkilökohtaisissa tapaamisissa, osallistuu yhteistyöverkostoihin ja lähtee tarvittaessa yhdessä nuoren kanssa asioimaan eri palveluissa. Etsivä työ on matalan kynnyksen kohtaamista ja toimintaa arjessa. Tavoitteena on löytää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ne tuen tarpeessa olevat alle 29-vuotiaat nuoret ja nuorisoryhmät, jotka eivät jostakin syystä voi, tahdo tai pysty itse hakemaan apua. Työ tähtää ongelmien ennaltaehkäisyyn ja tapahtuu pääsääntöisesti nuorten omalla reviirillä.

Etsivä työ on myös nuorisolakiin perustuvaa ohjaus- ja auttamistyötä. Etsivään työhön lähetetään mm. keskitetysti ilmoitukset puolustusvoimilta ja siviilipalveluskeskuksilta. Yhteyttä ottavat myös muut viranomaiset, nuorten omaiset ja läheisverkostot sekä myös nuoret itse.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmissuhdetyön tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Eduksi katsotaan Etsivän työn sekä Tampereen palvelujärjestelmän tuntemus, työkokemus ja B-ajokortti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa 14.6. - 24.6.2021 johtava ohjaaja Mika Harinen, puh 040 806 3067 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi ja ajalla 7. - 11.6.2021 ja 28.6. - 16.7.2021 lisätietoja antaa ohjaaja Sari Nieminen, puh. 0400 297 963.

Hakuaika päättyy 26.7.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 14.6. - 24.6.2021 johtava ohjaaja Mika Harinen, puh 040 806 3067 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi
Ajalla 7. - 11.6.2021 ja 28.6. - 16.7.2021 lisätietoja antaa ohjaaja Sari Nieminen, puh. 0400 297 963.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Etsivä työ

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat