Ohjaaja, Fransunpuisto

Hakuaika päättyy  20.8.2024 14:00

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa? Haemme nyt ohjaajaa pidempiaikaiseen sijaisuuteen ajalle 23.9.2024-14.5.2026 Fransunpuistoon Kauhavalle.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa? Haemme nyt ohjaajaa pidempiaikaiseen sijaisuuteen ajalle 23.9.2024-14.5.2026 Fransunpuistoon Kauhavalle.

Fransunpuiston asumispalveluyksikkö Kauhavalla tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 14 kehitysvammaiselle asukkaalle. Lisäksi yksikössä järjestetään lyhytaikaista asumista. Yksikkö sijaitsee Kauhavan keskustassa palvelujen välittömässä läheisyydessä. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen ja aktiivinen arki. Toiminnassa huomioimme asukkaiden toimintakyvyn sekä tuemme jokaisen osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta omaa elämää koskien. Tärkeänä osana toimintaamme on asukkaiden hyvä hoito ja huolenpito.

Haemme nyt joukkoomme vastuuntuntoista, innostunutta ja kehittämismyönteistä ohjaajaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Ohjaajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Huomioimme sijaisuutta täytettäessä myös lähihoitajan oppisopimusopimusopiskelusta kiinnostuneet hakijat.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Tutkinnon mukaiset lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen palvelussuhteen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 35.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja, Mari Aaltonen (ajalla 1-8.7 ja 6-20.8)

Puh. 050 345 9885

mari.aaltonen@hyvaep.fi

Vastuuyksikköjohtaja, Tiina Paganus (ajalla 9-16.7)

Puh. 050 575 6280

tiina.paganus@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan