test

Ohjaaja, Hakalan tila, Orimattila

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vammaispalveluihin Hakalan tilalle Orimattilaan. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 29.9.2024 saakka.

Tiesitkö, että ohjaustyötä voi tehdä myös maatilaympäristössä? Yksikkömme on maatila, missä järjestämme asumispalveluja ja maatilatoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille. Meille on myönnetty Green Care Finland ry:n myöntämä LuontoHoiva-laatumerkki.

Ohjaajana tehtävänäsi on tukea asiakkaiden arkea ja kuntoutumista maatilaympäristöä hyödyntäen. Teet työtä osana yhteisöllistä tiimiä ja pääset ottamaan myös yksilöllistä vastuuta työstäsi. Työ on vuorotyötä.

Onko tämä sinun paikkasi? Löydät meiltä rennon ja huumorintajuisen työyhteisön, ihanat asiakkaat ja sopivasti haastetta.

Me tarjoamme sinulle:
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Orimattila piirtää Päijät-Hämeen eteläisen rajan. Matkaa Lahdesta on alle puolen tunnin ajomatka ja Helsingistä reipas tunti. Kulttuurin ystävät löytävät itsensä Orimattilan kulttuurin palveluista, kuten taidelinnasta tai taidevintiltä.

Haluamme, että sinulta löytyy kehittämismyönteistä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta avointa, vastuullista ja joustavaa työotetta huumoria unohtamatta. Lisäksi edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattirekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Askarruttaako jokin? Soita tai laita sähköpostia Sallalle. Tervetuloa työkaveriksemme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Toimintayksikön esihenkilö Salla Kauppinen
puh. 040 304 8097
salla.kauppinen@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan