test
Ohjaaja, Hirviportin perheryhmäkoti - Espoon kaupunki

Hirviportin perheryhmäkoti on kodinomainen asumisyksikkö yhdeksälle asukkaalle. Perheryhmäkoti koostuu kahdesta eri asuinrakennuksesta/ osastosta, jossa molemmissa työskennellään asukkaiden kanssa. Olemme avaamassa toista osastoa ja tarvitsemme tiimiin lisää työntekijöitä. Hirviportin perheryhmäkodissa työskentelee 1 vastaava ohjaaja, 1 sairaanhoitaja/ohjaaja sekä 12 ohjaajaa.

Perheryhmäkoti on keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö yleensä 12-17- vuotiaille maahanmuuttajanuorille. Perheryhmäkodissa asuu ilman huoltajaa maahan saapuneita turvapaikanhakijataustaisia nuoria, jotka ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan.

Perheryhmäkodissa tarjotaan alaikäisille mahdollisimman hyvää ikään ja kehitystasoon liittyvää tukea ja hoivaa, lapsuuden arkea sekä turvallinen ja kannustava paikka elää. Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen, koulutuksen ja kotoutumisen tukeminen.

Ohjaajana teet vuorovaikutteista hoito- ja kasvatustyötä, suunnitelmallista ja tavoituksellista omaohjaajatyötä, sekä mahdollistat kodinomaisen arjen kodinhoidollisilla työtehtävillä. Työssä korostuu psykososiaalinen tuki ja traumatietoinen työskentelyote. Työtä tehdään moniammatillisella otteella osana tiivistä ja keskustelevaa tiimiä oman itsenäisen vastuunsa kantaen. Tiimiin lisäksi kuuluu palveluesihenkilö sekä Espoon perheryhmäkotien sosiaalityöntekijä. Työ on kolmivuorotyötä. Tämän tehtävän lisäksi haetaan mahdollisesti kahta uutta ohjaajan vuoden määräaikaista paikkaa.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Lisäksi eduksesi luemme ajokortin ja lääkkeenantoluvan (Love-Lop).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään:
- Avointa ja arvostavaa suhtautumista muihin ihmisiin
- Alaikäisen näkemistä lapsena, jolla on omat oikeutensa
- Kokemusta ja näkemystä työskentelystä lasten ja nuorten kanssa
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme:
- Halua ja kykyä itsensä ja työn kehittämiseen
- Kokemusta suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Ymmärrystä maahanmuuttajatyöstä, mielenterveystyöstä sekä lastensuojelutyöstä

Tarjoamme:
- Mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi
- Innostuvan ja innostavan työyhteisön
- Näköalapaikan globaalin Suomen kehittämiseen
- Espoon kaupungin henkilöstöedut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Matleena Mensah
Palveluesimies
Puh. 0405530599
Jukka siltala
vastaava ohjaaja
Puh. 0406369792
ma-pe klo 9.00-16.00

Lisätietoja

Hirviportin perheryhmäkoti

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Hirviportti 4, 02810 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat