Skip to main content
test
Ohjaaja, hoitaja, erityisavustaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut! Tule Turun toimipisteeseemme osaksi KTO:n Osallisuutta edistävän toiminnan luovaa henkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme tekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin; ohjaajia, hoitajia, erityisavustajia, alan opiskelijoita tai alasta kiinnostuneita.

Arvostamme autismiosaamista ja/tai kokemusta kehitysvammatyöstä. Katsomme eduksi myös erityisosaamisen liittyen vaihtoehtoisiin kommunikointimenetelmiin. Mikäli sinulla ei ole kokemusta kehitysvammatyöstä, arvostamme avointa suhtautumista ja halua oppia uutta. Jos sinulla on lisäksi hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot, ota rohkeasti yhteyttä.

Työ on päiväaikana toteutuvaa arkityötä. Asiakkaillamme on erityisen tuen tarve. He tarvitsevat ohjausta ja apua lähes kaikissa päivittäistoimissaan. Osallisuutta edistävä toiminta tarjoaa kuntoutuksellisella työotteella toteutuvaa päiväaikaista toimintaa, jossa asiakas omilla valinnoillaan muokkaa palvelusta omannäköisensä.

Hakemus tehtävään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä: työhakemus, elämäntaitovalmennus, hakuavain 381348

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/osallisuuttaedistavatoiminta/elamantaitovalmennus/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Mari Koski, 040 651 5154, mari.koski@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Osallisuutta edistävä toiminta

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Artturinkatu 2 E 41, 20200 Turku

Sinulle suositellut työpaikat