Ohjaaja (Juvakoti) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Juvakotiin 10.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Juvakoti on 25-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Rakennuksessa on kaksi siipeä; Päivänsäde, jossa on 15 paikkaa ja Iltarusko, jossa 10 paikkaa. Huoneet ovat yhden hengen esteettömiä huoneita varustettuna omilla kylpyhuoneilla. Samassa rakennuksessa toimii päiväkeskus arkipäivisin. Juvakodilla on uusittu sisäpiha, jota olemme rakentaneet toiminnalliseksi. Piha on aidattu sisäpiha järvinäkymin, jossa on rollaattorirata, grillikatos, lavaistutuksia ja hyötypuutarha.

Ohjaajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Henkilöstö vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Haemme nyt joukkoomme uudenlaisesta ajattelu- ja toimintatavoista sekä kehittämisestä kiinnostunutta ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, innostavat työkaverit ja työhönsä motivoituneen työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on sosiaalialan ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus, esim. sosionomi. Eduksi luetaan kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies Pia Matinen, puh. 0400 293795, pia.matinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Sairaalatie 6, 51900 Juva

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Sinulle suositellut työpaikat