Ohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ohjaajan määräaikainen sijaisuus 1.11.-6.3.2022. Rastitien lasten asumispalvelut on kehitysvammayksikkö, jossa asustaa neljä vakituista asukasta sekä yksi tilapäishoitopaikka. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn, organisointikykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä, aloitteellisuutta sekä kiinnostusta oman ja työyhteisön osaamisen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Huomioimme myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.11 tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. palveluesimies Marjo Mursu puh. 044 764 9247, marjo.mursu@kainuu.fi
Rekrytoija Roosa Lukkari puh. 040 611 7326, roosa.lukkari@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Rastitie 4-6, 87700 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat