Ohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään 11 ohjaajaa kuntoutuspalveluiden vastuualueella, maaliskuussa 2021 avattavalla uudelle kehitysvammaosastolle.

Ohjaajat toimivat uudella kuusi paikkaisella kehitysvammaosastolla yhdessä sairaanhoitajien kanssa palveluesimiehen alaisuudessa. Potilaspaikoista kolme on varattu lapsille ja nuorille sekä kolme aikuisille. Yleisimpiä hoitoon ohjautumisen syitä ovat käyttäytymisen häiriöt sekä muut psyykkiset vaikeudet. Työtä tehdään ylilääkärin ja moniammatillisen tiimin tuella yhdessä asiakkaiden läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Ohjaajien tehtävänä on asiakkaiden hoiva- ja hoitotyö kehitysvammaosastolla. Työtä toteutetaan hoito-, palvelu- ja kuntoutumissuunnitelman mukaisesti toimintakykyä tukevalla työotteella. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäviin sisältyy myös uusien työntekijöiden perehdytys ja opiskelijaohjaus sekä muut erikseen sovittavat tehtävät.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan, perushoitajan, sosionomin, kehitysvammaisten hoitajan tai vastaava tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Lääkeluvat tulee olla voimassa tai ne tulee päivittää tehtävän vastaanottamisen jälkeen.

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta kehitysvammatyöhön, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Eduksi luetaan kokemus kehitysvamma-alasta sekä kyky itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan tulosyksikköpäällikkö Jaana Leinoselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "ohjaaja kehitysvammaosastolle"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kehitysvammaosasto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-24-21
  • 1.3.2021
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 14.1.2021 - 28.1.2021 15:00
  • KajaaniKainuu

Tehtävästä lisätietoa antavat tulosyksikköpäällikkö Jaana Leinonen puh. 044 797 0605, jaana.leinonen@kainuu.fi ja palveluesimies Arja Tervonen puh. 040 671 1039

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kehitysvammaosasto
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.