Skip to main content
test
Ohjaaja kehitysvammahuoltoon - Pirkkalan kunta

Etsimme oma-aloitteista ohjaajaa ajalle 20.6.2022 - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluu hoito- ja ohjaustyötä kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista osana työyhteisöä. Ohjaajan työhön kuuluu myös toiminnan kehittämistyötä.

Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Silvonrinteen asumispalveluyksiköön, joka sijaitsee tavallisessa kerrostalossa. Yksikkö koostuu kahdesta ryhmäkodista, joissa molemmissa työskentelee sama henkilökunta. Asukkaita on yhteensä 17 ja lisäksi 2 tukiasukasta.

Edellytämme sitoutumista 2-vuorotyöhön. Arvostamme LOVe-osaamista ja kehitysvammatyön kokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosionomi (AMK) tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työ on 2-vuorotyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Katri Lehtonen, puhelin: 040 1335723, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat